Menü
Tudatos élet
A képzés 6 hónapon keresztűl minden hónapban egy hétvége szombat, vasárnap.A bennünk lévő félelmeket, fájdalmakat, blokkokat, emberi kapcsolatokat oldjuk meg, ennek hatására kiszálunk a mókuskerékből ahol eddig magunkat szivattuk sőt beteggé tettük és harmonikussá válik az életünk és egészek vagyis egészségesek vagyunk. Rendet teszünk a lelkünkben és a testünkben igy összekötetésbe kerülünk önmagunkkal.

1,Első két nap: a láthatatlan világról beszélek amit elfelejtettek az emberek az évek alatt, miért születtünk le, az életfeladatokról,  emberi testekről, csakrák , karma, aura, energiák. Tenyerek kijavítása, Ősi Magyar 4 szent elemmel gyógyítás, és gyakorlása. Hogyan működik az isteni és a sátáni oldal, hogyan kérjük az angyalok segítségét . Szellemvilág által mit jelentenek a számok. 
A második nap egy meditációt adok át amivel a lelkünket  gyógyítjuk 3 részből áll Ősi Magyar Miatyánkkal csakratisztítás harmónizálás. 11 pozitív program, és védelem építése, szenzibil használata.

2,A második két nap  Szer-Etet és a hála átadása,  gyakorlatok,  mi a a feltétel nélküli Szer-Etet és önző majom szeretet, felelősségtudat, akaraterő, élősködők, majd holnap emberei, problémák, egó,  bűntudat, aggódás, mai világ, célok és mit tegyünk, hogy megoldjuk. Gyakorlatok tükörmeditáció. mit tegyünk azért, hogy az univerzum segítsen.Ezekkel kapcsolatos gyakorlatok.

3,A harmadik két nap: Szülő gyerek kapcsolat mert minden onnan indul ki, még a betegségek, sikertelenségek is, gyakorlatok, megbocsátás.

 Komfortzóna túllépés gyakorlatokkal, a bennünk lévő félelmek kidolgozása, lélekgyógyítás, hasi légzés, ragaszkodások, elengedések.
  
4,A negyedik két nap:Az egészséges,  egészségtelen táplálkozás, víz,  böjt, diéta,  vastagbél mosás, tisztító kúrák.

5,Az ötödik két nap: Szellemgyógyászat, Lélekgyógyászat,  ingyen gyógyítások, Életfeladatunk megtalálása amiért leszülettünk.
 
6,A hatodik két nap : Génsebészet, gyógyítások. A Magyar Nemzet eltitkolt tudása. Pénz mágia, mit tegyünk érte, hogy anyagi és szellemi bőségben éljünk, gyakorlatokkal együtt.  Van a zárás amiről nem írhatok.

Természetesen ha valaki nem akar megcsinálni valamilyen gyakorlatot nem kell.

Csak személyes tapasztalásaimat adom tovább.

Aki úgy gondolja, hogy a két nap alatt semmit sem tudtam adni akkor nem kell fizetni és még én adok 10%-ot. 
Ha ugy gondolja, hogy a következő alkalomkor mégis részt akar venni a képzésen akkor részt vehet ha kifizeti az előzőt. 
Mindenkit várok Szer-Etettel.