Gyógykovácsolás

Közel 20 év tapasztalattal rendelkező gyógyító, tanító vagyok. A gyógykovácsolás, más néven manuálterápia, az ízületműködés helyreállításával foglalkozó gyógyító módszer. Ezeknek a speciális fogásoknak mechanikai hatására rendeződnek csontjaink, ízületeink a helyes pozícióba kerülnek, és ez kihat az egész szervezetünkre.

Nagyon sok esetben szükséges a gyógykovácsolás, mert a szerveink energetikailag össze vannak kötve a csigolyáinkkal. Nem biztos, hogy egy csigolya fáj, amikor elmozdul a helyéről, mert a vele összeköttetésben lévő szerv is fájhat. A gyógykovácsolás során a test minden elcsúszott csontját helyrerakjuk. Közben a meszesedés eltűnik, és energetikailag is helyreáll a fizikai test. Nem erővel dolgozunk, hanem a test lendületét használjuk ki, és a szeretet erejével gyógyítunk, mert ez a legnagyobb életenergia a Földön.

Ajánljuk a gyógykovácsolást például: gerincfájdalmak, ízületi fájdalmak, fejfájás, látászavarok, gondolkodási zavarok, depresszió, vállfájás, csípőbetegség, térd- és bokapanaszok, gerincsérv, lúdtalp, vérnyomás zavarok stb. esetén, és belső szervek működési zavarai esetén is. Megelőzésképpen is hatásos.

Minden nagyobb betegség több év alatt alakul ki, és ez látható a fizikai testen is. Ha kéri a vendég, olvasok a fizikai test állapotából, a test állásából, és ha a meglátásaimat a vendég is visszaigazolja, a kialakulóban levő betegséget igyekszünk megelőzni.