MAG Esszenciája

A képzés 6 hónapon keresztül minden hónapban egy hétvégét (szombat, vasárnap) vesz igénybe. A bennünk lévő félelmeket, fájdalmakat, blokkokat, emberi kapcsolatokat oldjuk fel, és ennek hatására kiszállunk a mókuskerékből, ahol eddig magunkat bántottuk, megbetegítettük. Harmonikussá válik az életünk, egészek, vagyis egészségesek leszünk. Rendet teszünk a lelkünkben és a testünkben, összeköttetésbe kerülünk önmagunkkal.


1. Az első két nap témái: a láthatatlan világ, a leszületés, az életfeladatok, az emberi testek, csakrák, karma, aura, energiák. Tenyerek kijavítása. Ősi magyar gyógyítás a négy szent elemmel. Az isteni és a sátáni oldal működése, kommunikáció az angyalokkal. A számok jelentése és a szellemvilág. 11 pozitív program megtanulása. A szenzibil használata. Elmélet és gyakorlat.


2. A második két nap témái: a feltétel nélküli Szer-Etet, a hála, a felelősségtudat, az akaraterő, az élősködő embertípus, az egó, a bűntudat, a félelem, a mai világ kihívásai. Tükörmeditáció. Az univerzum segítsége. Gyakorlatok.


3. A harmadik két nap témái: a szülő-gyerek kapcsolat, a családlélek működése, az elengedés és a megbocsátás. A komfort zóna átlépése. Szembenézés a félelmekkel. Lélekgyógyítás. Hasi légzés. Gyakorlatok.


4. A negyedik két nap témái: Az egészséges és az egészségtelen táplálkozás. A víz szerepe. A böjt, és a diéta. A vastagbél-mosás, és egyéb tisztító kúrák.


5. Az ötödik két nap témái: Szellemgyógyászat. Lélekgyógyászat. Gyógyítások. Életfeladatunk megtalálása.


6. A hatodik két nap témái : Génsebészet. A magyar nemzet eltitkolt tudása. Pénzmágia. Az anyagi és a szellemi bőség. Gyakorlatok. Zárószertartás.


A gyakorlatok elvégzése nem kötelező.


A tanítás során a személyes tapasztalataimat adom tovább.


Garancia + !!!


Aki úgy gondolja, hogy a két nap alatt semmit sem tudtam tanítani neki, annak nem kell fizetnie, sőt kifizetem neki a fölöslegesen eltöltött idejét (megkapja a tanfolyamdíj 10%-át). Ha az illető úgy gondolja, hogy a képzés következő alkalmán mégis részt szeretne venni, eljöhet, de ki kell fizetnie az előzőt is.


Mindenkit várok Szer-Etet-tel.